O nama

Predškolska ustanova Plavi zvončići je osnovana rešenjem Ministarstva prosvete  od 03.12.2015. pod brojem 022-05-70/2015-07, a nalazi se u naselju Medaković.

Naš pristup

Sa dobrim stvarima se počinje od malih nogu. Znamo da je svakom roditelju veoma važno kome će pokloniti poverenje i prepustiti svoje dete kada ono nije sa njim. Smatramo da je od izuzetne važnosti da dete vreme provedeno van kuće koristi na najbolji i najproduktivniji mogući način, u sigurnom i kvalitetnom okruženju.

Naši zaposleni su pre svega ljudi puni znanja i entuzijazma kada je rad sa decom u pitanju, visoko obrazovani i imaju dragoceno iskustvo koje će pomoći razvoju svakog mališana.

U okviru naših ustanova možemo se pohvaliti idiličnim objektima i okruženjem koje će učiniti da se dete oseća lepo i bezbedno. Vreme boravka provešće uz pažljivo osmišljene aktivnosti, igru i mnogo smeha.

Poverenje je nešto što se gradi, ali mi smo sasvim sigurni da ćemo vrlo brzo dobiti i opravdati vaše kroz kvalitetan odnos sa vašim najdražim osobama na svetu.